65ste AH to go winkel geopend bij Haagse Hogeschool

Op maandag 23 mei openden wij de deuren van onze 65ste AH to go in Nederland. Dat vinden wij al een noemenswaardig feitje op zich, maar ook de locatie van deze winkel is bijzonder. De 65ste AH to go is namelijk te vinden op het terrein van de Haagse Hogeschool.

Het gebied rondom de HHS was altijd een doorgangsgebied. Om van dit doorgangsgebied een plek van te maken waar mensen niet alleen langs lopen, is een ontwikkelplan opgesteld. De komst van AH to go op deze plek is opgenomen in dat plan. De winkel trekt niet alleen studenten en medewerkers van de onderwijsinstelling, maar ook bewoners en mensen die in de omgeving werken.

Good food als krachtvoer

Dagelijks lopen hier dus behoorlijk wat mensen rond. Studenten met een behoefte aan krachtvoer tijdens hun studie en medewerkers die op zoek zijn naar een lekkere lunch tussen de middag. Maar ook passanten die zin hebben in een verantwoord tussendoortje. Met een assortiment van meer dan 1000 producten, is good food to go voor hen allemaal bereikbaar, op ieder moment van de dag.

AH to go in het onderwijs

Dit is de tweede AH to go bij een onderwijsinstelling. De eerste winkel is te vinden op het complex bij de Rijksuniversiteit van Groningen. En dat is best logisch, want juist op dit soort plekken lopen mensen rond die op een makkelijke manier aan gezond eten willen komen. Deze AH to go heeft een speciale geluidsarme vloer, zodat de examenruimtes boven de winkel de stilte houden die ze daar goed kunnen gebruiken.

Van koffie tot quinoa

De winkel is geopend van 7.00 tot 19.00 uur en het uitgebreide assortiment biedt keuze aan veel lekkers, zoals verschillende soorten koffie, vers belegde broodjes, saledes met groente en quinoa of bulgur, verse groentesappen en water met verse munt en fruit.