KOM BIJTANKEN
BIJ AH TO GO!

AH to go nu ook langs de snelweg!

Over ‘good food to go’ gesproken: AH to go zit vanaf vandaag ook langs de snelweg. Bij BP Tankstation De Vink aan de A20 bij Nieuwerkerk aan de IJssel om precies te zijn. Het is de eerste van zes winkels bij een BP Tankstation dit jaar. De reeks winkels is een proef in een exclusieve samenwerking met BP.

Bijtanken

Met een assortiment van ruim 1500 producten kunnen automobilisten nu letterlijk bijtanken tijdens een stop bij het BP Tankstation. Het vertrouwde assortiment van AH to go ligt in de schappen, aangevuld met producten die gewild zijn onder weggebruikers. Aankopen kunnen snel en makkelijk afgerekend worden bij de scan & go kassa’s, dus je blijft ‘on the move’.

Good food to go

De samenwerking tussen AH to go en BP is een logisch antwoord op de vraag van klanten naar etenswaren voor directe consumptie onderweg en latere consumptie thuis. Nu is er voor hen op ieder moment van de dag goed en lekker eten; salades, smaakwater, verse cappuccino met biologische melk en de legendarische ham-kaascroissants. Om maar een paar favorieten te noemen.

Puur gemak onderweg

Klanten van BP kunnen gewoon door blijven sparen met FreeBees, nu ook met producten van AH to go. Daarnaast kunnen klanten de bestaande spaarkaart van AH to go gebruiken om te sparen voor gratis koffie. En om het allemaal nog makkelijker te maken, heeft het BP Tankstation er een bol.com afhaalpunt bij waar weggebruikers hun bestelde pakketjes af kunnen halen.

Nog vijf locaties

De andere vijf AH to go’s komen later dit jaar verspreid door Nederland op de volgende BP-locaties:

  • BP Coentunnel, langs de A8 bij Oostzaan (opening 19 september)
  • BP Ypenburg, Laan van Hoornwijck, Rijswijk (opening 26 september)
  • BP Nieuwe Hemweg, Nieuwe Hemweg, Amsterdam (opening 3 oktober)
  • BP De Kroon, langs de A27 bij Nieuwegein (opening 10 oktober)
  • BP Koerhuis, Zutphenseweg, Deventer (opening 17 oktober)

Deze tankstations worden twee weken voorafgaand aan de openingsdatum gesloten om de nodige werkzaamheden uit te voeren. Klanten worden hierover op de stations geïnformeerd.