AH to go op campus in Wageningen

Vanaf vandaag is de Campus Plaza in Wageningen een aanwinst rijker voor vele arme studenten, namelijk een AH to go die rekening houdt met het karige studentenbudget. Iedereen weet dat studenten aan het einde van hun geld een stukje maand over hebben, dus biedt de winkel AH Basic producten en een “einde van de maand”-deal die lief is voor de portemonnee.

Uitgebreid assortiment

Je zou de nieuwe winkel kunnen zien als een AH to go plus, door het terras met picknicktafels ernaast. Kunnen studenten en medewerkers kiezen of ze on the go willen eten of er even bij willen gaan zitten. Op de campus werd al driftig geshopt en gestudeerd, vanaf nu kan er dus ook lekker gegeten en gedronken worden. En nog uitgebreid ook, want het assortiment bevat meer dan 1500 producten, waaronder pizza, broodjes Egg Benedict en haverbanana pancakes. Speciaal voor deze AH to go zijn 65 AH Basic producten toegevoegd aan het assortiment. En omdat je studenten student moet laten zijn, kunnen ze hier dozen met ons nieuwe Brouwers Bier krijgen.

Derde AH to go op campus

Dit is de derde onderwijsinstelling met een AH to go ‘on campus’. Eerder opende de Rijksuniversiteit Groningen een winkel op het campusterrein en ook de Haagse Hogeschool voorziet met een AH to go hun studenten en medewerkers van lekker makkelijk en goed eten voor onderweg.