Bijzondere boosters

Kom langs als je durft

Boosters van AH to go genomineerd voor VROUW Awards

We zijn met onze boosters nog maar net op de markt en nu al hebben we een awardnominatie in de pocket. Deze ‘shots met een bite’ zijn namelijk genomineerd voor de VROUW Awards van de Telegraaf. 

Lifestyle

Bij de VROUW Awards van de Telegraaf draait het allemaal om lifestyle. Er zijn dan ook nog al wat genomineerden: 10 producten in 11 categorieën om precies te zijn. De beste, mooiste, nieuwste producten en merken van 2015-2016 maken kans op een award. En daar zitten onze boosters dus ook tussen.

Bijzondere boosters

Eigenlijk vinden wij het best wel terecht dat ze genomineerd zijn. Het is een product met karakter, je moet er een beetje lef voor hebben. De boosters zijn stuk voor stuk een mix van groente en fruit en worden vers koudgeperst met de slowjuicer. Ze zijn verkrijgbaar in de varianten Green Goodness, Pretty Purple, Dr. Yellow en Orange Boost.

Kom langs als je durft

Kortom, de boosters zijn er voor de echte ‘lefhebbers’. Lef om je te wagen aan een niet voor de hand liggende smaak. Laat je onderweg oppeppen door een booster van AH to go. Vind je het wat? Stemmen kan nog tot 3 juni!