Cawston Press

De appel is de basis

Cawston Press: geïnspireerd door de appel

Bedenk een smaak en Cawston Press heeft het. Wat dacht je van appel-gember, pittige tomaat of appel-vlierbloesem? Om maar een paar te noemen. Het fruit is puur, vers geperst en er wordt niets aan toegevoegd.

Cawston Press heeft een missie. Mooie frisdranken, fruit- en groentesappen maken met alleen de beste ingrediënten en absoluut niets kunstmatigs. Ze laten zich inspireren door de appel, want met zoveel variaties zijn de kleurencombinaties, smaken en structuren eindeloos. De appel speelt dan ook de hoofdrol in hun sappen en frisdranken en is altijd het basis ingrediënt in alle varianten.

Lief voor kinderen

Speciaal voor kinderen heeft Cawston Press sapjes die je zou kunnen zien als een soort van light versie, want daar is water aan toegevoegd. Dit doen ze omdat de smaakpapillen van kinderen in ontwikkeling zijn en het belangrijk is ze juist daarom niet teveel suiker te laten nuttigen. Als kinderen al op jonge leeftijd regelmatig met zoete smaken en suiker in aanraking komen, raken ze daaraan gewend. Dan kun je dus beter wat neutraler beginnen, volgens Cawston Press. Voor volwassenen zijn er fruit- en groentesappen in pakken en de licht bruisende, niet te zoete frisdrank in leuk uitziende blikjes (330 ml) en flesjes (250 ml).

Cawston Press inspireert

Inspireren kunnen ze wel bij Cawston Press. Is het niet met hun drankjes, dan wel door wat ze aan merkbeleving en storytelling doen. Zo koppelen ze speciale momenten aan hun smaken en delen ze allerlei lekkere recepten. Ook geven ze leuke tips, bijvoorbeeld hoe je kinderen op een leuke manier leert recyclen. Verder laten ze zien hoe je kieskeurige eters toch zo ver krijgt de maaltijd te eten waarvoor jij net in de keuken hebt staan zwoegen.

Puur en authentiek

Met net zoveel zorg als waarmee Cawston Press zijn appels plukt, heeft AH to go dit merk gekozen voor zijn winkels. Wij houden van pure smaken en unieke combinaties, maar ook de natuurlijke, authentieke uitstraling van de pakken heeft op ons een behoorlijke aantrekkingskracht.