DE LEKKERSTE CROISSANTJES HAAL JE BIJ AH TO GO

Croissantje voor ieder moment van de dag

Het Franse woord ‘croissant’ betekent in het Nederlands halve maan. Dat zegt alles over de vorm, maar niets over de inhoud. En daar hebben wij dan juist veel over te vertellen, want bij AH to go vind je allerlei verschillende varianten. Voor ieder wat wils dus!

Ham-kaascroissant

ham_kaas_10011

De ham-kaascroissant is al tijden favoriet bij AH to go, er gaat geen dag voorbij dat dit croissantje niet de schappen uit vliegt. Deze topper is gerold met echte roomboter, een hele plak ham en een plak Goudse kaas.

Kaascroissant

kaas_croissant

Onze kaascroissant is een stevig tussendoortje voor de ultieme kaasliefhebber. Geen andere ingrediënten die de smaak in de weg zitten. Deze hartige snack wordt bereid met echte roomboter en een plak Goudse kaas.

Chocolade-karamelzeezoutcroissant

choco-karamel_zeezout_croissant

Chocolade-karamelzeezout is een aardig ingeburgerde combinatie van smaken, maar ‘verpakt’ in een croissantje is deze toch echt uniek te noemen. De UTZ-certified chocolade staat voor eerlijke handel.

Chocoladepralinécroissant

chocoladepraline_croissant

Een typisch Frans ontbijtje is een croissantje met chocolade. Bij AH to go vind je de chocoladepraliné, met hazelnootchocola en echte roomboter. Ook de chocolade in deze croissant is UTZ-certified.

Roombotercroissant

roomboter_croissant

Met al die verschillende smaken, zou je haast vergeten dat er ook nog zoiets is als een ‘simpele’ roombotercroissant. Lekker in zijn eenvoud, ligt deze croissant bereid met echter roomboter en vers afgebakken voor je klaar.