LIEVER LACTOSEVRIJ

Lactosevrij? AH to go maakt het mogelijk

We komen steeds meer te weten over voeding en met al die kennis maken we andere keuzes. Zeg maar gerust bewuster. Met good food to go in het achterhoofd is AH to go altijd bewust bezig met het selecteren van nieuwe producten. Dit doen we door goed te luisteren naar onze klanten. En daarom heeft AH to go allerlei lactosevrije producten in de schappen staan.

Lacto-watte?

Lactose is melksuiker, zit in de meeste zuivelproducten en vooral kleine kinderen kunnen het goed hebben. Maar als we ‘groot en sterk’ zijn, kunnen we ook prima zonder. Sterker nog, sommige mensen kunnen niet goed tegen lactose en hebben een lactose-intolerantie. Als je dat hebt, kun je last krijgen van darmklachten, vermoeidheid of huidproblemen. In zulke gevallen kun je lactose dus maar beter vermijden.

Alternatief voor lactose

Of je nou te maken hebt met een lactose-intolerantie of niet, wij vinden het belangrijk dat je kunt kiezen. En onze lactosevrije producten maken dat mogelijk. Dus dan drink je onze eigen notendrink in plaats van gewone melk. Of de veganistische, koemelkvrije, glutenvrije en notenvrije melk van Rebel Kitchen. Of kokosyoghurt van Abbot Kinney’s, in plaats van zuivelyoghurt. Kokosyoghurt hebben we trouwens ook van eigen merk. Zodat jij een alternatief hebt, of gewoon, als je eens iets nieuws wilt uitproberen.