Predator

Uithoudingsvermogen in een blikje

Predator: uithoudingsvermogen in een blikje

Of je nu moe of gestrest bent, je gaat toch door. Dat doet je uithoudingsvermogen. De makers van Predator, twee sportieve zusjes met een fascinatie voor maatschappelijke problemen, hebben hun best gedaan om deze ‘kwaliteit’ te vangen in een drankje. Predator is hét antwoord op alle bestaande energiedrankjes. Of liever gezegd, een tegenbeweging. De dames achter Predator doen alles voor een betere wereld. Vooral vanuit de overtuiging dat als je echt verschil wil maken, je bij jezelf moet beginnen.

Een drankje voor een betere maatschappij

De zusjes, Bianca en Natasha, wilden wel eens wat anders dan thee en water. Maar in hun zoektocht naar afwisseling, vonden ze geen geschikte alternatieven. Toen zijn ze zelf aan de slag gegaan met een team van food technologen om hét ultieme drankje te ontwikkelen dat er nog niet was. De dames zien het als hun morele verplichting om mens en maatschappij te verrijken met kennis, wetenschap en kwaliteitsproducten. Producten die bijdragen aan duurzame oplossingen voor problemen in de maatschappij.

Predator is een mindset

Predator staat voor uithoudingsvermogen. Dat zit al in jezelf, Predator is er enkel om je daaraan te herinneren. Eigenlijk is Predator meer dan een drankje, het is een mindset. Bianca en Natasha geloven dat we veel kunnen leren van wilde dieren en hun specifieke eigenschappen. Krachtige roofdieren, daar is Predator op geïnspireerd.

Tegenslag als krachtvoer

Met de krachtige roofdieren in het achterhoofd, geloven de zusjes dat het niet de sterkste is die overleeft, ook niet de slimste, maar degene die zich het makkelijkst kan aanpassen aan veranderingen. Op hun pad kwamen ze negativiteit tegen in de vorm van mensen die er niet in geloofden, die zeiden dat het niet kon. Dat heeft hen alleen maar sterker gemaakt. Geloven in jezelf, dat is waar het om gaat. Dat is waar Predator óók voor staat.

Sterke uitstraling

Het innovatieve drankje is ontwikkeld in de smaken apple-peach en mangosteen-blackcurrant en komt in een stijlvol ontworpen blikje. Ook de website heeft een bijzondere look & feel; opvallend en krachtig. Het straalt precies uit wat ze willen overbrengen. Onderdeel van de beleving op de website, zijn de verhalen over echte ‘predators’. Mensen die no matter what doorgaan om hun passie te bereiken. Die hun gevoel van falen weten om te draaien in kracht. Mensen die geloven in zichzelf. Die niet achteruit kijken als ze vooruit willen.

Ingrediënten

Je drinkt Predator uiteraard wanneer je wilt, maar het is vooral geschikt als sportdrankje voor, tijdens of na je work-out. Wat er dan in zit? Laten we beginnen met wat er niet in zit: suiker, cafeïne, aspartaam en conserveringsmiddelen. In plaats daarvan is Predator een combinatie van vitaminen (waaronder B2, B5 en B6), mineralen, elektrolyten en anti-oxidanten. Wil je weten welke plantenextracten er nog meer in zitten? En wat electrolyten nou eigenlijk zijn? Of welke anti-oxidanten je binnenkrijgt als je een blikje Predator wegtikt? Neem dan vooral een kijkje op de website drinkpredator.com.