Salad bowls: ons nieuwste antwoord op de vraag naar salades

De vraag naar salades is groot bij AH to go en gek is dat niet, want met salades kun je eindeloos variëren. Ons nieuwste antwoord schittert sinds kort in het saladeschap: ‘Big Salad Bowls’, heuse maaltijdsalades van internationale allure.

Salades met een werelds tintje

Overvloedige salades met een werelds tintje, dat zijn onze salad bowls. We hebben een smakelijke Italiano met romige mozzarella, crostini, courgette, cherrytomaatjes, gele paprika, rucola en bascilicumdressing. En een zalige Jamaica met kip, mango, ei, cherrytomaatjes, verse koolsla, appel en een heerlijke honing-mosterdressing.

Alsof het uit je eigen moestuin komt

Buiten het feit dat de salad bowls rijkelijk gevuld en internationaal van smaak zijn, zijn ze ook nog eens heerlijk vers. De inhoud wordt met de hand samengesteld en er worden geen smaakversterkers en kleurstoffen gebruikt. We kopen zoveel mogelijk in bij lokale landbouwers, wat de afstand van boerenland naar onze schappen extra kort maakt. Dichterbij een salade die je zelf maakt van zojuist geplukte groenten uit je moestuin kom je niet.

Lekkere lunch, heerlijk avondmaal

Een salad bowl van AH to go is ideaal als lunchmaaltijd, of om aan het einde van een drukke werkdag mee te nemen voor het avondeten thuis.

Bonus! Deze salad bowls zijn nieuw, maar kende je onze andere salades al? Zoals onze knapperige salades groentemix met gestoomde groente, onze quinoasalades met Aziatisch tintje, of de uit Hawaii overgevlogen pokébowls. En dit is nog maar een greep uit ons saladeschap. Loop voor de rest eens binnen bij een van onze AH to go’s!