NOG LANG NIET UITGEWRAPT

Wrappers Delight: onze vegetarische groentewrap

Goed nieuws voor de vega- en flexitariërs onder ons; we hebben ons scala aan wraps uitgebreid met nóg een vega-variant. De vegetarische groentewrap is het smakelijke resultaat van onze samenwerking met No Fairytales en de Vegetarische Slager.

Innovatieve vleesvervangers

De Vegetarische Slager is een slager die geen vlees eet, maar er wel van houdt. Om toch aan zijn behoefte tegemoet te komen, is hij ruim tien jaar geleden op zoek gegaan naar alternatieven die ook de vleesliefhebber versteld doen staan. Deze zoektocht heeft hem volgens eigen zeggen innovatieve vleesvervangers met een spectaculaire bite en structuur opgeleverd. En precies dat kom je tegen in de vulling van onze nieuwste vegetarische aanwinst.

Wrap van groente

No Fairytales heeft als missie gezond eten lekkerder te maken. Volgens No Fairytales eet 80% van de Nederlanders te weinig groente, en werd het dus hoog tijd om de groenteconsumptie te verbeteren. Daar draagt de buitenkant van onze wrap zeker aan bij. Deze innovatie van No Fairytales bestaat voor bijna de helft uit groente.

Vleesch noch visch

De nieuwe vegetarische groentewraps zijn er in de “vlees”- en “vis”- varianten Smokey Beef en Spicy Tuna. De wrap van de Smokey Beef bestaat voor 45% uit wortel, en is gevuld met vegetarisch gehakt op sojabasis, kaas, maïs, rode paprika, romainesla, rozijnen en bbq-saus. De Spicy Tuna heeft een wrap die voor 45% uit bieten bestaat, gevuld met vegetarische tonijnsalade op soja- en tarwebasis, rode ui, venkel, wortel en friseesla. 

wrap-smokey-beef wrap