PROTEIN! POWERED BY MELKUNIE, IN TWEE HEERLIJKE VARIANTEN!

Proteïne draagt bij aan de groei en herstel van je spieren. Tussen de workouts door kun je best een extra portie proteïne gebruiken. Met PROTEIN kwark Powered by Melkunie is dat nu makkelijker en lekkerder dan ooit!

Lees meer

NOCCO: STOERE SPORTDRANK MET BCCA

Een nieuwe energy drink in de schappen van AH to go: NOCCO. Uniek hieraan is dat het geen koolhydraten bevat, maar wel BCCA: branched-chain amino acids. Dat zijn essentiële aminozuren die dienen als energiebron voor spieren. NOCCO staat voor No Carbs Company, een gezondheids- en sportgeoriënteerd bedrijf waarvan de wortels in Zweden liggen. Eind 2014 begonnen en vandaag de dag met hun energiedrankjes verkrijgbaar in maar liefst 27 landen. Ze noemen hun drankje ...

Lees meer

VARIATIE AAN SNACKS ON THE GO

Graag vertellen we je over de nieuwe snacks die je tegen gaat komen in de schappen van AH to go. Misschien associeer je deze lekkernijen niet direct met het woord ‘snacks’, maar we garanderen je dat je de spreekwoordelijke vingers erbij aflikt. We zetten de snacks voor je op een rijtje:

Lees meer

GROENTE& NIEUWE SMAKEN

We hebben onze salades in de Groente&-range aangevuld met maar liefst vijf heerlijke, gezonde smaken! De vertrouwde Groente& quinoa-noten en Groente& couscous-vruchten worden nu vergezeld met de volgende smaakvarianten: Bonen-feta Een heerlijke smaakvariatie met o.a. sojabonen, groene bonen, erwten, feta en koriander-kruidensalsa. Deze salade bevat 135 gram groente. Biet-wortel-tonijn Deze groentesalade zonder granen bevat o.a. biet, wortel, appel, tonijn en ...

Lees meer

DELICATA = CHOCOLATE HAPPINESS

‘Chocolate happiness’ in meer dan 30 smaken en smaakcombinaties, allemaal verpakt in een uniek kleurenpalet. Als je al niet blij werd van chocola, dan tovert Delicata alsnog een glimlach op je gezicht.

Lees meer

COCONUT BEACH SNIPPERS: ZO SIMPEL EN TO ZO LEKKER

Coconut Beach noemt het zelf een mysterie; hoe zoiets simpels zo lekker kan zijn. En ook wij hebben dat mysterie nog niet ontrafeld. Desalniettemin liggen ze in onze To Go’s, de snippers van Coconut Beach.

Lees meer