Dalston’s craft soda’s

Een echte craft soda en handgemaakt in kleine hoeveelheden met alleen echte en natuurlijke ingrediënten. Dalston’s komt in twee unieke smaken en bevat minder suiker en calorieën  dan reguliere frisdranken. Het gebruik van echt fruit en het unieke productieproces zorgt voor de beste smaak! Daarnaast voegt Dalston’s geen kunstmatige geur- kleur- of smaakstoffen toe. Nu verkrijgbaar in de smaken Ginger Beer en Fizzy Elderflower.

Lees meer

Bruisend water met een vleugje framboos en citroen.

Dash is een fris water met bubbels, verrijkt met fruit. Om voedselverspilling tegen te gaan gebruikt Dash fruit met afwijkende vorm en voorkomt hiermee voedselverspilling. Daarnaast zorgt het fruit voor een heerlijke en frisse smaak. Dash bevat geen suiker, calorieën of zoetstoffen. Geniet van een gezonde verfrissende dorstlesser. Nu verkrijgbaar in de smaken framboos en citroen!

Lees meer

EEN ZUIVELPRODUCT MET EEN TIJDLOZE TRADITIE!

Het merk Ísey Skyr is de echte, originele Skyr uit IJsland. Dit bijzondere zuivelproduct is hoog in eiwitten, vetvrij en koolhydraatarm en dankzij de romige smaak ook heel lekker! Het lepeltje in de deksel geeft je het gemak om er op elk moment van de dag en ook onderweg van te genieten. De varianten Blauwe bes-Framboos en Vanille liggen nu bij ons in de winkel!  

Lees meer

NOCCO: STOERE SPORTDRANK MET BCCA

Een nieuwe energy drink in de schappen van AH to go: NOCCO. Uniek hieraan is dat het geen koolhydraten bevat, maar wel BCCA: branched-chain amino acids. Dat zijn essentiële aminozuren die dienen als energiebron voor spieren. NOCCO staat voor No Carbs Company, een gezondheids- en sportgeoriënteerd bedrijf waarvan de wortels in Zweden liggen. Eind 2014 begonnen en vandaag de dag met hun energiedrankjes verkrijgbaar in maar liefst 27 landen. Ze noemen hun drankje ...

Lees meer

VARIATIE AAN SNACKS ON THE GO

Graag vertellen we je over de nieuwe snacks die je tegen gaat komen in de schappen van AH to go. Misschien associeer je deze lekkernijen niet direct met het woord ‘snacks’, maar we garanderen je dat je de spreekwoordelijke vingers erbij aflikt. We zetten de snacks voor je op een rijtje:

Lees meer

GROENTE& NIEUWE SMAKEN

We hebben onze salades in de Groente&-range aangevuld met maar liefst vijf heerlijke, gezonde smaken! De vertrouwde Groente& quinoa-noten en Groente& couscous-vruchten worden nu vergezeld met de volgende smaakvarianten: Bonen-feta Een heerlijke smaakvariatie met o.a. sojabonen, groene bonen, erwten, feta en koriander-kruidensalsa. Deze salade bevat 135 gram groente. Biet-wortel-tonijn Deze groentesalade zonder granen bevat o.a. biet, wortel, appel, tonijn en ...

Lees meer