Terug naar overzicht

COCONUT BEACH SNIPPERS: ZO SIMPEL EN TO ZO LEKKER

Fudge-achtig

Ze zijn licht en krokant, met een fudge-achtige structuur. Geroosterd, nooit gefrituurd. Ze zijn veganistisch, je vindt hierin dus geen dierlijke ingrediënten. Ze zijn glutenvrij en bevatten geen conserveringsmiddelen.

State of mind

Coconut Beach is volgens eigen zeggen niet zozeer een locatie als wel een ‘state of mind’. Coconut Beach gaat over gedeelde kernwaarden. De mensen achter Coconut Beach geloven in integriteit en streven altijd naar het maken van alleen de beste, lekkerste en meest natuurlijke snacks. De producten van Coconut Beach bestaan om jou te verwennen en je te doen glimlachen.

Hemelse smaken

Wij hebben de snippers van Coconut Beach in de smaken Coconut (kokos) en Dark Chocolate (kokos gedipt in pure chocola), En als wij die smaken moeten omschrijven, dan is het als een engeltje dat over je tong piest. Wat de bedoeling is van de inhoud van deze zakjes? Je eet ze los, uit het vuistje, om van te smikkelen, maar je kunt de snippers bijvoorbeeld ook over je yoghurt sprenkelen. Of je gooit ze over een ijsje en maakt er je favoriete toetje van. Hoe je ze ook gebruikt, je bent maar één hap verwijderd van Coconut Beach.