Terug naar overzicht

KOECK WAAR MENSEN BETER VAN WORDEN

HET AVONTUUR AANGAAN

Je zou het een werkplaats kunnen noemen, de bakkerij van de Koeckebackers. Een werkplaats die is ontstaan vanuit de gedachte dat niemand volledige controle heeft over het leven. De Koeckebackers richten zich met hun bakkerij op mensen die in een situatie zitten die zij zichzelf niet hadden toegewenst, maar waar ze door een reeks aan gebeurtenissen in terecht zijn gekomen. Mensen die weliswaar in de bijstand zitten, maar wel met de intentie om verder te komen, zichzelf willen leren kennen, en het avontuur aan willen gaan.

BIJZONDER GOEIE KOEK

De Koeckebackers bieden een ontwikkeltraject aan voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het traject komt neer op negen maanden lang coaching on the jobén bijzonder goeie koek bakken. De Koeckebackers dromen van een wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn en talent gezien wordt, en zijn daar met hun initiatief volgens eigen zeggen “maar alvast mee begonnen”.

KOEK ZONDER TROEP

De Koeckebackers ontwikkelen hun recepten zelf. De koeken worden met de hand gemaakt, zijn onversneden en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Met de door de Koeckebackers zelfverklaarde bijzonder goeie koek als resultaat. Bij AH to go vind je ze in de smaken de Geliefdste, de Gezondste en de Swingendste.