Terug naar overzicht

TOP 5 ONTBIJTJES TO GO

Zuivel met granola

Pick & Mix, ze staan tussen onze favorieten. Vier varianten yoghurt en drie soorten topping, helemaal op jouw manier samen te stellen. Mix de Griekse yoghurt, de creamy kokos natural met yoghurtcultuur (lactosevrij), magere bio-kwark of magere bio-yoghurt, met biologische granola. Deze granola is er in de varianten spelt en honing, en wordt vers afgebakken in de winkel. Zowel de yoghurtjes als de toppings zijn er in superhandige bakjes, en onze sporks (spoon + fork) liggen voor het grijpen in de winkel. Geen geknoei dus onderweg, en je ontbijt achter de kiezen voordat je je bestemming hebt bereikt.

Yoghurt met aardbeien

Yoghurt met fruit blijft een topcombi. Onze halfvolle yoghurt komt in een beker met daarop een deksel en inhangbakje, met maar liefst 100 gram verse, Hollandse aardbeien. Wanneer je dit ’s ochtends als ontbijt wegsmikkelt, bedenk dan maar dat je hiermee al de helft van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit te pakken hebt, nog vóórdat de middag is begonnen. En onderschat vooral het basisdeel van dit ontbijtje niet; yoghurt bevat onder andere eiwit en calcium.

Ontbijtsmoothies 

Als je rustig op gang wil komen in de ochtend, en zelfs het kauwen van vast voedsel teveel van je vraagt, dan zijn onze ontbijtsmoothies een uitkomst. Verse, koudgeperste, glutenvrije smoothies met de wereld aan ingrediënten, in flesjes van 250 ml. Ze zijn er in de smaken aardbei en mango. In de aardbei-variant zit, naast aardbei, magere yoghurt, glutenvrije havermeel, sinaasappel, kers, banaan, chiazaad en honing. De mango-variant is een mengeling van mango, magere yoghurt, sinaasappel, maracuja, glutenvrije havermeel, honing en zonnebloempitten.

Broodje ei of broodje omelet

Ga je lekker op eiwitten in de ochtend? Dan zit je goed bij ons, want wij hebben broodjes met ei als ontbijtje to go. Je kunt kiezen voor een vers belegd broodje met een gekookt ei en pepermayonaise, of een vers belegd broodje met omelet en bacon. De witte pistoletjes zijn belegd met vrije-uitloopeieren. Dat zijn eieren gelegd door kippen die, zoals de naam al zegt, vrij naar buiten kunnen lopen.

Croissant

Een croissantje in de ochtend blijft voor velen dé manier om de dag mee te starten. En omdat je er onbeperkt mee kunt variëren, is de croissant ook onze favoriet. We hebben onze verscheidenheid aan croissants al eens eerder voor je op een rijtje gezet. Hou je van een hartige start van de dag? Gaat je voorkeur uit naar zoet? Of hou je het ‘s ochtends liever nog even naturel? Bij AH to go liggen kraakverse croissantjes voor je klaar in de smaken kaas, hamkaas, chocolade-karamelzeezout, chocoladepraliné en roomboter.

Wees een keizer, ook als je je (nog) niet zo keizerlijk voelt in de ochtend. Wedden dat onze ontbijtjes je daarbij gaan helpen…?