Terug naar overzicht

VARIATIE AAN SNACKS ON THE GO

Peer met walnoten

Fruit met noten is een fijne mix van smaak en structuur. Met het zachtzoete van de peer en het harde van de walnoot worden meerdere zintuigen geprikkeld. De inhoud van deze beker helpt je aan meer dan 50% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit.

Dadels met roomkaas

Dadels bevatten, naast vezels, veel vitamine B en mineralen zoals magnesium en kalium. De dip van verse Lebo naturel roomkaas, maakt van deze altijd fijne combi van zoet met hartig, een zeer smakelijk hapje voor onderweg.

Yoghurt met blauwe bes en granola

Een beker met heerlijke halfvolle yoghurt, blauwe bessen en een granola(mix) van noten, pitten, zaden en granen. Deze kan prima door voor een zalig ontbijtje on the go!

Kwark met walnoten en honing

De inhoud van deze beker is een traktatie van magere naturel kwark met walnoten en zachtzoete bloemenhoning van de Traay. Dat is toch eigenlijk altijd een goed idee?

Aardbeien

Gewoon, aardbeien. En waarom ook niet? Een beker gevuld met deze zoete, hartvormige vitamine C-bommetjes helpt je aan 90% van je aanbevolen dagelijkse fruitinname.

 

We hebben deze snacks ‘nieuwe stijl’ voor je verpakt in bekers, makkelijk mee te nemen en zo weg te peuzelen tijdens je (trein)reis. Tegen de tijd dat jij op je plek van bestemming bent aangekomen, ben je helemaal klaar voor wat de rest van de dag je gaat brengen.