DELICATA = CHOCOLATE HAPPINESS

‘Chocolate happiness’ in meer dan 30 smaken en smaakcombinaties, allemaal verpakt in een uniek kleurenpalet. Als je al niet blij werd van chocola, dan tovert Delicata alsnog een glimlach op je gezicht.

Lees meer

COCONUT BEACH SNIPPERS: ZO SIMPEL EN TO ZO LEKKER

Coconut Beach noemt het zelf een mysterie; hoe zoiets simpels zo lekker kan zijn. En ook wij hebben dat mysterie nog niet ontrafeld. Desalniettemin liggen ze in onze To Go’s, de snippers van Coconut Beach.

Lees meer

NIEUW: DE GROENTEWIJZER VAN AH TO GO

Grote kans dat je op de hoogte bent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente, het advies van het Voedingscentrum om dagelijks 250 gram groente te eten. Wij maken het je makkelijker die hoeveelheid te bereiken, door wat wij allemaal aan ‘veggies’ in onze schappen hebben liggen. Een greep uit ons assortiment; 97% groentesappen, snoeptomaatjes, salades groentemix, groentesnacks, salad bowls, to name but a few… Wegwijs met de groentewijzer Sinds kort hangen er in ...

Lees meer

WRAPPERS DELIGHT: ONZE VEGETARISCHE GROENTEWRAP

Goed nieuws voor de vega- en flexitariërs onder ons; we hebben ons scala aan wraps uitgebreid met nóg een vega-variant. De vegetarische groentewrap is het smakelijke resultaat van onze samenwerking met No Fairytales en de Vegetarische Slager.

Lees meer

(H)EERLIJK ZOMERDRANKJE: HONEST

Ons nieuwste zomerdrankje is HONEST. Een verfrissende dorstlesser gemaakt van kruidenthee, versterkt met natuurlijke fruitsappen en licht gezoet met biologische rietsuiker. HONEST staat voor heerlijke én duurzame drankjes en is daar 100% eerlijk over, of het nu gaat om de ingrediënten, de verpakking, de biologische certificatie, of het ontstaan ervan…

Lees meer

TOP 5 ONTBIJTJES TO GO

Ontbijt als een keizer, lunch als een koning, dineer als een bedelaar. Je kent de uitdrukking vast wel. Bij AH to go geloven we in een keizerlijk ontbijt. Het ontbijt draagt bij aan een gezonde voeding, het helpt je op weg. En als je dan toch onderweg bent, kun je het jezelf net zo goed makkelijk maken door een van onze ontbijtjes te scoren. We hebben er vijf voor je op een rij gezet:

Lees meer