KOECK WAAR MENSEN BETER VAN WORDEN

De volgende keer dat je bij een van onze winkels langsloopt, is het de moeite waard om een koekje bij de koffie te nemen. We zijn bij AH to go namelijk een bijzondere koek rijker: Koeck van de Koeckebackers. Dat dit echt andere koek is, blijkt wel uit de missie van deze koekebakkers. Zij willen het beste halen uit jongvolwassen die, om wat voor reden dan ook, al een lange tijd niet meedraaien in het ‘gewone’ leven.

Lees meer

KOMBUCHA: DE MYTHE UIT HET VERRE OOSTEN

Kombucha is hip & happening! Als je wel eens door Azië hebt gereisd, ben je het ongetwijfeld tegengekomen, want daar is het meer dan ingeburgerd. Maar inmiddels weet dit bijzondere drankje z’n weg naar ons kikkerlandje ook goed te vinden. En dit dankzij een of andere kapitein die de wereld aan het ontdekken was…

Lees meer

SALAD BOWLS: ONS NIEUWSTE ANTWOORD OP DE VRAAG NAAR SALADES

De vraag naar salades is groot bij AH to go en gek is dat niet, want met salades kun je eindeloos variëren. Ons nieuwste antwoord schittert sinds kort in het saladeschap: ‘Big Salad Bowls’, heuse maaltijdsalades van internationale allure.

Lees meer

POKÉBOWLS: EEN KLEURRIJK GEHEEL VAN VERSE VIS EN GROENTE

Hou je van sushi? Then you’ll LOVE pokébowls! Een pokébowl is een uit Hawaii overgevlogen bowl met rijst, groente en vis. Waar het oorspronkelijk was bedoeld om restjes vis op te maken, bestaan de pokébowls van nu alleen maar uit de beste verse vis.

Lees meer

JE AANBEVOLEN DAGELIJKSE HOEVEELHEID GROENTE VOOR ONDERWEG

Je hebt het waarschijnlijk al zo vaak gehoord dat je het inmiddels kunt dromen: 250 gram groente en twee stuks fruit. Dit is de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH), volgens de Gezondheidsraad. Twee stuks fruit per dag halen de meeste mensen nog wel, het zijn de groenten waar de uitdaging ligt. Vooral als je onderweg bent. Maar wij zouden AH to go niet zijn als we het niet makkelijk voor je zouden maken. Loop een rondje in een willekeurige winkel van AH to go voor je portie groente on the go:

Lees meer

DE AFRIBOL: EEN VEELZIJDIG EXOTISCH TUSSENDOORTJE

De naam van onze nieuwste aanwinst, de Afribol, verraadt het al een beetje: dit lekkere hapje komt niet uit Nederland. Maar dat is niet het enige bijzondere aan deze exotische bol. De Afribol is namelijk ontstaan vanuit een levensreddende missie. In Afrika overlijden veel vrouwen tijdens de bevalling, omdat ze geen geld hebben voor gezondheidszorg. Deze moedersterfte wil ‘The Afribol Company’ in samenwerking met Gifted Mom de wereld uit helpen.

Lees meer