CROISSANTJE VOOR IEDER MOMENT VAN DE DAG

Het Franse woord ‘croissant’ betekent in het Nederlands halve maan. Dat zegt alles over de vorm, maar niets over de inhoud. En daar hebben wij dan juist veel over te vertellen, want bij AH to go vind je allerlei verschillende varianten. Voor ieder wat wils dus!

Lees meer

AH TO GO STOR-IES

We vullen ons assortiment regelmatig aan met nieuwe producten. Dit doen we door foodtrends op de voet te volgen én door te luisteren naar jouw wensen. Zo vergaren we graag feedback via onze social kanalen, maar ook in de winkel vragen we regelmatig aan klanten wat ze van ons en onze producten vinden. Lees hier hun verhalen:

Lees meer

DAT IS ANDERE THEE

Thee past bij ieder moment van de dag. Een kop thee doet het goed als opkikkertje, ontspanningsmomentje, of om op te warmen. Word jij ook zo warm van theeleuten? Tap een beker heet water bij AH to go en check welke van onze zeven smaken jouw ‘cup of tea’ is. We hebben de welbekende Earl Grey, een muntige Morrocon Mint, een verkwikkende Ginger Lemon, een rustgevende Sweet Chamomile, een zomerse White Tea wild peach, een winterse Sweet Chai en ...

Lees meer

10 GOOD FOOD TUSSENDOORTJES

Denk jij bij een tussendoortje aan iets wat je eigenlijk niet mag van jezelf? Hoeft niet! Soms heb je gewoon wat inspiratie nodig. Daarom hebben wij een top 10 van good food tussendoortjes voor je samengesteld. Omdat we good food graag bereikbaar voor je maken.

Lees meer

SUSHI DAILY

Niet minder dan vier keer per dag wordt er een lading verse sushi van de Albert Heijn XL naar onze AH to go op Amsterdam WTC gefietst. Verser dan dit kan gewoon niet! Kom je snel proeven?

Lees meer

DE LEKKERSTE ZUIVERE KOFFIE VIND JE BIJ AH TO GO

Wij houden van zuivere koffie. En daarom stoppen we er veel tijd, energie en liefde in om onze koffie echt goed te krijgen. We gaan voor de lekkerste koffieboon, de beste machines en de meest voortreffelijke bereidingswijze. Dat is een zoektocht die nooit stopt, want koffie is altijd in ontwikkeling. De smaak van de beste koffie wordt dus steeds weer de nieuwe maatstaf.

Lees meer