DE FAVORIET VAN …

Een van de voordelen van werken bij AH to go, is dat lekker eten en drinken altijd bereikbaar is. En tussen al die verse producten zit altijd wel iets waar je net wat warmer voor loopt. Of het nou onze met de hand gerolde ham-kaascroissants zijn, onze verfrissende smaakwaters, deromige notendrinks of een heerlijk broodje bal. Iedereen heeft wel een favoriet product bij AH to go. Wij vroegen onze collega’s naar hun ‘all time favorite’.  Zie hier het ...

Lees meer

AH TO GO OP CAMPUS IN WAGENINGEN

Vanaf vandaag is de Campus Plaza in Wageningen een aanwinst rijker voor vele arme studenten, namelijk een AH to go die rekening houdt met het karige studentenbudget. Iedereen weet dat studenten aan het einde van hun geld een stukje maand over hebben, dus biedt de winkel AH Basic producten en een “einde van de maand”-deal die lief is voor de portemonnee.

Lees meer

CAWSTON PRESS: GEÏNSPIREERD DOOR DE APPEL

Bedenk een smaak en Cawston Press heeft het. Wat dacht je van appel-gember, pittige tomaat of appel-vlierbloesem? Om maar een paar te noemen. Het fruit is puur, vers geperst en er wordt niets aan toegevoegd.

Lees meer

VITA COCO: NATURAL COCONUT WATER

Vaak zit er achter het ontstaan van producten een goed verhaal. Vita Coco heeft zo’n verhaal wat ons betreft. Toen jeugdvrienden Mike en Ira twee vrouwelijke schonen uit Brazilie ontmoetten, deden ze een ontdekking. De dames hielden maar niet op over datgene wat ze het meest misten uit hun land: kokoswater.

Lees meer

WATER MET MUNT EN FRUIT

Water, het enige drankje dat goed voor je is zonder mitsen en maren. Je hoeft niet bang te zijn dat je er dik van wordt, je wordt er niet dronken van en je frist ervan op. Water is goed voor ons, we hebben het nodig. Maar drinken we het ook graag?

Lees meer

AH TO GO NU OOK LANGS DE SNELWEG!

Over ‘good food to go’ gesproken: AH to go zit vanaf vandaag ook langs de snelweg. Bij BP Tankstation De Vink aan de A20 bij Nieuwerkerk aan de IJssel om precies te zijn. Het is de eerste van zes winkels bij een BP Tankstation dit jaar. De reeks winkels is een proef in een exclusieve samenwerking met BP.

Lees meer